Το 1984 συνεργάστηκα με έναν μηχανικό καλωδιακής τηλεόρασης και ιδρυτικό πατέρα με το όνομα Ray Osborne. Συνεργάστηκε με ανθρώπους που ανέπτυξαν τεχνολογίες ευρυζωνικής ταλάντωσης βρόχου θορύβου Αυτές οι τεχνολογίες αγοράστηκαν τελικά από το Πεντάγωνο για χρήση σε μη εφαρμοστέες ασφαλείς μεταδόσεις μηνυμάτων ή πληροφοριών. 

Φαντάζομαι ότι αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί τώρα την Quantum teleporting και γρηγορότερες από τις ελαφριές μεθόδους που τέθηκαν για σύμβαση στα τέλη του 2001 από τον κ. Everett του Durham Army Depot. Ο Ρέι είχε συνεργαστεί νωρίτερα με το Καναδικό Τμήμα Επικοινωνιών σε μια συσκευή ενίσχυσης εγκεφάλου παρόμοια με ένα κράνος και πράγματα που είχα διαβάσει για το οποίο οι Ρώσοι πίστευαν ότι κάποια μέρα θα επέτρεπε στο μυαλό να μετακινήσει βουνά (ακόμη και κυριολεκτικά) σύμφωνα με τις Ψυχικές Ανακαλύψεις Πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα.

Πώς Ξεκίνησαν Όλα

Ο Ρέι μου είπε για ένα πείραμα που έκαναν μαζί του και ενός άλλου ατόμου που φορούσε κράνος με ενεργειακές εισόδους και ηλεκτρόδια συνδεδεμένα με αυτό το κράνος που φορούσε. Καθώς το πείραμα άρχισε να αρχίζει, ο Ray είχε ανάγκη να έχει ένα τσιγάρο και καθώς έφτασε να πάρει ένα και να το ανάψει, η σκέψη ενέργειας που κατευθύνεται ESP (ή ικανότητα μήκους κύματος εγκεφάλου) στάλθηκε στο άτομο πέρα ​​από την αυλή που καθόταν το παράθυρο για να μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον. 

Αυτό το άτομο στάλθηκε σε κώμα και τα μαλλιά του έγιναν άσπρα – έτσι τελείωσε το πείραμα εκείνη την ημέρα. Ο Ray δεν ήταν μέρος των συνεχιζόμενων πειραμάτων και υποθέτω ότι σκέφτηκαν να το σταματήσουν για λίγο, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν συνέχισαν αυτές τις έρευνες. Ο στρατός λατρεύει να έχει αυτά τα πράγματα και θα λογικολογούσε ότι πρέπει να έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε εχθρό που μπορεί να τα έχει επίσης.

Ποιοι Έκαναν Τα Μεγάλα Βήματα

Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που κατέθεσαν την αφαίρεση μη θανατηφόρων όπλων από την έρευνα όλων των υπογραφόντων στο SALT. Οι Αμερικανοί πρόσφατα απομακρύνθηκαν από το SALT σε μονομερή βάση. Πιστεύω ότι τα SDI και HAARP συνδέονται με αυτά τα πράγματα και φοβάμαι ότι άλλες μηχανές ελέγχου του μυαλού, όπως ο Dr. Persinger του Πανεπιστημίου Laurentian που εργάζεται με το Earth Energy Grid θα συμμετάσχουν. Αυτό θα συμβεί είτε αυτός και ο προϊστάμενος του Τζακ Βερόνα της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας στις ΗΠΑ το γνωρίζουν είτε όχι. 

Το Los Alamos εργάζεται για μια περαιτέρω βελτίωση της υπεραγωγικής βελτίωσης του κράνους και του εγκεφάλου με το ακρωνύμιο SQUID, όπως βλέπουμε σε αυτήν την ανάρτηση από το φόρουμ νευροεπιστημών μου. Δεν έχω την αρχική πηγή της ανάρτησης, αλλά θα την ακολουθήσω με έναν άλλο σύνδεσμο ανάρτησης με την έρευνα και συναφή θέματα του Πανεπιστημίου του Τορόντο.

Πώς Μπορεί Να Επηρεαστεί Ο Εγκέφαλος

“Οι μαγνητικές μετρήσεις της εγκεφαλικής δραστηριότητας θα μπορούσαν να είναι απαλλαγμένες από θόρυβο στο μέλλον χάρη σε μια νέα συσκευή τύπου κράνους που αναπτύχθηκε από ιατρικούς φυσικούς στο Εθνικό Εργαστήριο του Los Alamos στις ΗΠΑ. Η μαγνητοεγκεφαλογραφία (MEG) είναι η μόνη τεχνική που μπορεί να μετρήσει άμεσα τη νευρωνική δραστηριότητα στον εγκέφαλο, αλλά μαστίζεται από θόρυβο περιβάλλοντος που παρεμβαίνει σε σήματα από τον ίδιο τον εγκέφαλο. Το νέο κράνος θα μπορούσε να παρέχει πολύ πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του εγκεφάλου (P Volegov et al. 2004 Phys. Med. Biol. 49 2117).

Το MEG είναι μια μη επεμβατική τεχνική που παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τον εγκέφαλο σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας αισθητήρες υπεραγώγιμης συσκευής κβαντικής παρεμβολής (SQUID) για τη μέτρηση των μαγνητικών πεδίων που δημιουργούνται από ρεύματα που ρέουν μέσα και γύρω από τους νευρώνες. 

Αλλάζουν τα δεδομένα του εγκεφάλου

Ωστόσο, αυτά τα σήματα μαγνητικού πεδίου είναι εξαιρετικά αδύναμα – συνήθως μεταξύ 10-14 και 10-13 Tesla – και επομένως εύκολα κατακλύζονται από μαγνητικό θόρυβο στο παρασκήνιο. Αν και υπάρχουν διάφορες τεχνικές για τη μείωση αυτού του θορύβου, καμία δεν είναι απολύτως ικανοποιητική, διότι μπορούν επίσης να μειώσουν το μέγεθος των σημάτων που παράγονται από τον ίδιο τον εγκέφαλο.

Τι Σχεδίασε Η Εταιρία

Το κράνος που σχεδιάστηκε από την ομάδα του Los Alamos είναι κατασκευασμένο από ένα στρώμα υπεραγωγού μολύβδου και τοποθετείται γύρω από τους αισθητήρες SQUID (βλ. Σχήμα). Το κράνος πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασίες κάτω από 8 kelvin – σε υγρό κρυοστάτη ηλίου – για να είναι το μόλυβδο υπεραγώγιμο. 

Η συσκευή λειτουργεί με βάση την αρχή ότι τα ρεύματα Meissner ρέουν στην επιφάνεια των υπεραγωγών στο κράνος. Αυτά τα ρεύματα αποβάλλουν τη μαγνητική ροή, εμποδίζοντας συνεπώς οποιαδήποτε εξωτερικά μαγνητικά πεδία να διεισδύσουν στο κράνος. Επιπλέον, σε αντίθεση με τις προηγούμενες μεθόδους, το κράνος μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στο κεφάλι χωρίς να επηρεάζει τα σήματα που παράγονται από τον εγκέφαλο.

Κατηγορίες: Ιστολόγιο