Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παράγει ηλεκτρισμό χωρίς την ανάγκη περίπλοκου εξοπλισμού. Αυτή η τεχνολογία είναι αποτέλεσμα της αλλαγής παραδείγματος στη μηχανική και την επιστήμη, όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πιο αποτελεσματικές πατέντες για παραγωγή ρεύματος.

Μια πρόσφατη μελέτη από μια διεθνή ομάδα ερευνητών έδειξε ότι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με αυτήν την τεχνολογία σε χαμηλό κόστος δεν έχει μόνο οφέλη από την άποψη της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά επίσης μειώνει την εξάρτηση από παραδοσιακές πηγές όπως ο άνθρακας και η παραγωγή πυρηνικής ενέργειας.

Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας Σε Εφεύρεση Πατέντας Για Ρεύμα

Με απλά λόγια, ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι μια μορφή νομικής προστασίας που δίνεται στον εφευρέτη μιας ιδέας. Παρέχει στον εφευρέτη το δικαίωμα να αποκλείσει άλλους από την πραγματοποίηση, τη χρήση, την πώληση ή την εισαγωγή της εφεύρεσής τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε αντάλλαγμα για τη δημόσια αποκάλυψη της ιδέας τους.

Ο στόχος των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι να ενθαρρύνει την καινοτομία παρέχοντας στους εφευρέτες αποκλειστικά δικαιώματα για τις εφευρέσεις τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε αντάλλαγμα για τη δημοσιοποίηση των εφευρέσεών τους από το κοινό. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιούνται επίσης ως τρόπος ανάκτησης του κόστους ανάπτυξης.

Ο κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας έχει το δικαίωμα να μηνύσει οποιονδήποτε παραβιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του με την ελπίδα ότι θα του επιβληθούν αποζημιώσεις και κέρδη που σχετίζονται με αυτήν την παράβαση.

Φωνή, Δεδομένα Και Βίντεο Με Ένα Δομημένο Σύστημα Καλωδίωσης

Όντας εργολάβος καλωδίου επικοινωνίας τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους, λαμβάνω κλήσεις από ανθρώπους όλη την ώρα σχετικά με την εγκατάσταση καλωδίου για υποστήριξη τηλεφώνου και γρήγορου δικτύου Wifi, υπολογιστή ή τηλεόρασης με οθόνη πλάσματος. 

Δομημένο Σύστημα Καλωδίωσης

Η τοποθεσία οποιουδήποτε από αυτά τα σχέδια μπορεί κάλλιστα να είναι σε ένα δωμάτιο που δεν είναι προσβάσιμο χωρίς τεράστια δαπάνη για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή της επιχείρησης. Μερικές φορές είναι αδύνατο να εγκαταστήσετε καλώδια σε ορισμένα κτίρια μετά την ολοκλήρωση των τοίχων. Είναι πολύ φθηνότερο να συνδέσετε ένα κτίριο όταν οι τοίχοι είναι ανοιχτοί και τα στηρίγματα εμφανίζονται.

Ο χρόνος εγκατάστασης του καλωδίου σας δεν είναι όταν βάφονται τοίχοι και κρέμονται εικόνες. Λάβετε αυτήν την συμβουλή από εμένα εάν είστε στη διαδικασία κατασκευής του σπιτιού που ονειρεύεστε μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στον κατασκευαστή κτιρίων ένα δομημένο σύστημα καλωδίωσης.

Ένα δομημένο σύστημα καλωδίωσης είναι το καλώδιο και το συνδετικό υλικό (πρίζες τοίχου, πάνελ patch κ.λπ.) σε ένα κτίριο που συνδέει τηλέφωνα, υπολογιστές και συσκευές βίντεο / ήχου. Το δομημένο σύστημα καλωδίωσης πληροί πρότυπα που επιτρέπουν την προσθήκη ή αλλαγή εξοπλισμού χωρίς να χρειάζεται να τροποποιηθεί η καλωδίωση που υπάρχει στους τοίχους. 

Το δομημένο σύστημα καλωδίωσης από τη σχεδίαση λαμβάνει υπόψη τις μελλοντικές σας ανάγκες, οπότε το καλώδιο εκτελείται σε κάθε τοποθεσία όπου ενδέχεται να χρειαστούν βίντεο φωνής δεδομένων. Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία και νέος εξοπλισμός για γρηγορότερο Διαδίκτυο, καλύτερο σύστημα ήχου surround ή οθόνες τηλεόρασης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δομημένο καλωδιακό σας σύστημα θα είναι σε θέση να το χειριστεί για τα επόμενα χρόνια.

Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας Σχετικά Με Φτηνή Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας

Οι ευρεσιτεχνίες για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας χορηγούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο 21ος αιώνας είναι μια εποχή που φαίνεται ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας ενεργειακής κρίσης λόγω περιορισμένων πόρων και υψηλών τιμών.

Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ (USPTO) έχει εκχωρήσει πάνω από 26.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από την ίδρυσή του το 1790. Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατηγοριοποιούνται σε έναν από τους πέντε τύπους: ευρεσιτεχνίες χρησιμότητας, σχεδίασης, εγκατάστασης, διαδικασίας ή σύνθεσης υλικού. Γενικά, αυτός ο τύπος διπλώματος ευρεσιτεχνίας εκδίδεται για εφευρέσεις που δεν βρίσκονται στη φύση ή έχουν νέα μορφή που δημιουργεί σημαντική χρησιμότητα και πρωτοτυπία.

Η φθηνή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας συνδέεται συχνά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως οι αιολικοί και ηλιακοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας επειδή καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τους παραδοσιακούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας, όπως οι άνθρακες

Η πιο συνηθισμένη και εύκολη στην εφαρμογή τεχνική είναι η ισχύς νερού, η οποία χρησιμοποιεί τη δύναμη της κίνησης του νερού για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, όπως η υδροηλεκτρική ενέργεια. Μια άλλη επιλογή είναι η αιολική ενέργεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανεμογεννήτριες.

Η τρίτη επιλογή είναι η ηλιακή ενέργεια, η οποία χρησιμοποιεί την ενέργεια από τις ακτίνες του ήλιου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως φωτοβολταϊκά στοιχεία ή ηλιακούς συλλέκτες που κάνουν χρήση ενός φωτοβολταϊκού εφέ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένας άλλος τρόπος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι οι γεωθερμικοί πόροι, οι οποίοι είναι φυσικές πηγές θερμότητας σε βράχους υψηλής θερμοκρασίας ή κοντά στην επιφάνεια που απελευθερώνουν θερμική ενέργεια όταν θερμαίνονται από γεωθερμικά υγρά όπως θερμές πηγές ή μάγμα.

Αισθανόμαστε όλοι την αύξηση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά τι θα συνέβαινε αν μπορούσατε να παράγετε ηλεκτρική ενέργεια σε ένα κλάσμα του κόστους;

Μια νέα εφεύρεση που ονομάζεται «γεννήτριες με ηλιακή ενέργεια» αναπτύχθηκε για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, μετατρέποντας το φως του ήλιου σε ισχύ. Η εύκολη και φθηνή μέθοδος οφείλεται στα εξαρτήματα χαμηλού κόστους και στην απλότητα του σχεδιασμού της.

Οι ηλιακές γεννήτριες κατασκευάζονται από πλαστικά φύλλα λυγισμένα σε σχήμα L, με τη μία πλευρά μαυρισμένη και επικαλυμμένη με μαύρο πολυμερές χρώμα για να απορροφά το φως του ήλιου. Η άλλη πλευρά των φύλλων είναι βαμμένη λευκή με μια διαυγή πολυμερή επίστρωση που αντανακλά το φως σε φωτοβολταϊκά στοιχεία που περιέχονται σε ένα κουτί αλουμινίου στην κορυφή.

Οι συσκευές τοποθετούνται κάθετα για να μεγιστοποιήσουν την έκθεσή τους στο ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα ηλιακά πάνελ έχουν σχεδιαστεί για να συλλάβουν και να αποθηκεύουν το διαθέσιμο ηλιακό φως, επιτρέποντας στις συσκευές να παρέχουν συνεχώς ισχύ για 8 ώρες. Τα ηλιακά πάνελ βοηθούν επίσης τις συσκευές να παραμένουν δροσερές κατά τη διάρκεια ζεστού καιρού, έτσι ώστε να λειτουργούν αξιόπιστα όλη την ημέρα.

Κατηγορίες: Ιστολόγιο