Γνωρίζατε ότι ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, θα λάβετε υποστήριξη χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Ίσως δεν χρειάζεται καν να διατηρήσετε την τοποθεσία προστασίας του τηλεφώνου σας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Το επείγον ποσό κυψελοειδούς σε όλο τον κόσμο είναι 112. Σε περίπτωση σοβαρής κρίσης, σε περίπτωση που καλέσετε το 112, η ​​κινητή συσκευή σας θα αναζητήσει οποιοδήποτε προϋπάρχον φορητό δίκτυο για να δημιουργήσει μια ποικιλία κρίσεων για την περιοχή παροχής. Παρόλο που το πληκτρολόγιό σας είναι κλειδωμένο, μπορείτε να καλέσετε 112.

Δώστε στο τηλέφωνό σας μια επανεκκίνηση κάθε δύο μέρες. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε συνεχώς δυνατότητες στο τηλέφωνό σας όπως εφαρμογές, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και προγράμματα περιήγησης ιστού, το τηλέφωνό σας διατηρεί προσωρινά αποθηκευμένες πληροφορίες και γεγονότα. Πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες είναι περιττές και θα εκκαθαριστούν μέσω επανεκκίνησης. Αυτό πιθανότατα θα πάρει λύσεις μεθόδου και θα καθαρίσει πιθανές δυσλειτουργίες.

Βεβαιωθείτε ότι θα έχετε συνεχώς διαθέσιμο φορτιστή για την ισχύ της μπαταρίας σας. Για όσους έχουν ένα στο αυτοκίνητο, το ακίνητο και το γραφείο της επιχείρησής σας, θα είναι δυνατή η επαναφόρτιση του τηλεφώνου σας όταν πρέπει. Ορισμένες χρήσεις απαιτούν μεγάλη ισχύ μπαταρίας. Αποφύγετε να ρίξετε την τροφοδοσία σας με αυτόν τον τρόπο.

Λάβετε υπόψη σας εάν χρειάζεστε ή όχι smartphone. Μπορεί να κοστίζουν περισσότερο, αλλά παρέχουν πολλά μέσω ενός τηλεφώνου λειτουργίας. Η απλή αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι η πλειονότητα των καταναλωτών θέλει μόνο να συνομιλήσει στο τηλέφωνό του. Εάν αυτό σας αντιπροσωπεύει, η απόκτηση κινητού τηλεφώνου σημαίνει υψηλότερη προκαταρκτική επένδυση, επιπλέον της μηνιαίας χρέωσης σε καλύτερες τιμές. Αυτή δεν είναι η ιδανική επιλογή.

Πιάστε πλήρως το κινητό σας. Αυτές οι ιδέες μπορεί να είναι κάπως εξελιγμένες που περιλαμβάνουν επιτρεπόμενα δεδομένα, συνολικά λεπτά συνομιλίας, γραπτών μηνυμάτων και συνολικό κόστος. Πριν από ακούσια καταπληκτική στιγμή χρησιμοποιώντας ένα επίδομα και έχετε χρεώσει πολύ περισσότερα, ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα τα κανονικά μηνιαία κόστη.

Εάν ψάχνετε για να αλλάξετε το κινητό σας τηλέφωνο και σας λένε επίσης ότι πρέπει να εξοφλήσετε ένα τεράστιο κόστος, προσπαθήστε να ασκηθείτε. Οι εταιρείες συνήθως δεν επιθυμούν να αποθέσουν σημαντικούς πελάτες, επομένως μπορεί να είναι πρόθυμες να το παραιτηθούν. Ανεξάρτητα από το αν ισχυρίζονται όχι, δεν βλάπτει την ερώτηση.

Γενικότερο Κόστος

Σε γενικές γραμμές, εξετάστε εξίσου το κόστος του τηλεφώνου σας και το κόστος του γενικού σχεδίου. Ορισμένοι πάροχοι προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις στα κινητά τηλέφωνα που προσφέρουν, ωστόσο σας βοηθούν να αποκτήσετε τελικά με υψηλότερες τιμές. Αυτό σημαίνει απλώς κάποια εξοικονόμηση χρημάτων κυρίως, αλλά περισσότερο από το κόστος τραπεζικού λογαριασμού μακροπρόθεσμα.

Οι φίλοι σας είναι μια εξαιρετική πηγή συμβουλών για αυτό το θέμα. Θα έχουν υπέροχες κριτικές για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να είναι σε θέση να σας επιτρέψουν να διαλέξετε ένα τηλέφωνο, δημιουργώντας την προσέγγιση αγοράς πολύ πιο εύκολη.

Μην αφήνετε τους φακούς εστίασης στην ψηφιακή κάμερα του τηλεφώνου σας να σας εξαπατήσουν. Το κανονικό ζουμ στις βιντεοκάμερες δεν είναι παρόμοιο με το ζουμ που χρησιμοποιούν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κινητών τηλεφώνων. Το ηλεκτρονικό ζουμ είναι συνήθως χρήσιμο για φορητές συσκευές και απλώς μεγεθύνει τα pixel, ενώ υποβαθμίζει την καλή ποιότητα των εμφανίσεων. Μετακινήστε πιο κοντά για μια πολύ καλύτερη εικόνα ως εναλλακτική λύση για μεγέθυνση.

Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για γραφική τροφή ως εναλλακτική λύση για να φτάσετε χρησιμοποιώντας τις κανονικές σας λεπτομέρειες. Τα μαθήματα βίντεο χρησιμοποιούν πληροφορίες αρκετά γρήγορα. Προφανώς, εάν η προετοιμασία σας έχει απεριόριστα δεδομένα, δεν ανησυχείτε για τη διατήρηση της χρήσης σας.

Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα σαν να έχετε πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο καθιστώντας το απλό να παραμείνετε σε ισχύ με άτομα. Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, η απόπειρα χρήσης κινητού τηλεφώνου είναι πολύ δύσκολη. Ακόμα κι αν καταλαβαίνετε πώς να χρησιμοποιήσετε, η εύρεση της καλύτερης προσφοράς μπορεί συχνά να είναι δύσκολη. Διαβάστε παρακάτω για πολλές εξαιρετικές οδηγίες.

112

Μερικές φορές η υπογραφή σας σε μια συμφωνία παρατεταμένης διάρκειας αξίζει τον κόπο να αποκτήσετε την επαφή που θέλετε. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών θα σας προσφέρουν το ιδανικό κόστος όταν είστε πρόθυμοι να αναφέρετε για τη βοήθειά τους για μερικά χρόνια. Βεβαιωθείτε ότι είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στο συμβόλαιο, επειδή το γεγονός ότι τελειώνει η φράση πολύ νωρίς μπορεί να κοστίσει πολύ σε τέλη και κυρώσεις.

Καταστροφή;

Εάν το τηλέφωνό σας πέσει σε κανονικό νερό, τείνετε να μην ανησυχείτε και να αισθάνεστε ότι πρέπει να καταστραφεί. Απλώς αφαιρέστε την μπαταρία και τοποθετήστε την σε ένα μπολ γεμάτο με ρύζι. Αυτό μπορεί να απορροφήσει την υγρασία που περιλαμβάνει την αφαίρεση στο gadget σας.

Γνωρίζετε ότι η μπαταρία στο κινητό σας έχει κάποια δεσμευμένη ενέργεια; Σε περίπτωση που η ισχύς της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου είναι άψυχη και δεν έχετε τρόπο να το κοστίσετε, εισαγάγετε το USSD “* 3370 #”. Θα παρατηρήσετε έως και 50% αύξηση του δυναμικού. Αυτή η ισχύς κράτησης θα χρεωθεί την επόμενη φορά που θα κοστίσετε το τηλέφωνό σας.

Κατηγορίες: Ιστολόγιο